App

 

 

Braam Home Made !

LET OP!!!  Direct online bestellen is alleen mogelijk via contactformulier!  Een aantal producten staan op onze site vermeld met prijzen, sommige producten kan je niet terug vinden op onze site.  De rubs bijvoorbeeld staan hier niet omdat ze te veel afwisselen en wij hierin nog de juiste weg moeten gaan vinden. Het is ook nog niet zeker of wij met de rubs door gaan, de reacties zijn wel positief.  Je kan altijd via het contactformulier een bestelling achterlaten of informatie opvragen. Whatsappen of bellen is ook geen probleem.n.

Afhaal mogelijkheden: Ook gerechten, soepen, vlees en dergelijke kunnen op bestelling worden af gehaald. Onder het tabblad eten bestellen en food to go meer informatie  en onze afhaal producten. U kunt per contactformulier, mail of telefoon een bestelling doorgeven. Wij zorgen dan dat wij het hebben klaar staan op de markt naar keuze of bij ons op locatie. 

**************************************************************************************************************************

Van sambals, sausen, kruiden, tot soepen, worsten, saté, roomkaas en nog veel meer! Onze sambals variëren van mild  tot zeer pittig en er zit er altijd wel een tussen die je lekker vindt. Wij maken minstens 25 soorten sambals en hebben er standaard momenteel 10 op voorraad!  Veelal familie recepten van Indonesische en Surinaamse afkomst

Hoe houdt je de sambal goed: Koel bewaren, altijd schone lepel of mes gebruiken. Giet er neutrale olie als zonnebloem olie op om het luchtdicht af te sluiten. Als je de sambal gaat gebruiken dan giet je de olie er uit (deze olie kan je prima gebruiken om je vlees, tofu of ei in te bakken). Na gebruik het dekseltje met kokend water schoonmaken (een schimmel ontstaat het snelst in de deksel en besmet zo de sambal in de pot) en er weer olie opgieten.  Zo heb je langer plezier van je sambal. 

Op zoek naar een cadeau en wil je eens wat anders geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij stellen graag met onze klanten iets leuks samen. Ook hebben wij cadeaubonnen.

Wil je proeven, geen probleem, wij staan met onze producten op diverse markten. Wil je weten wanneer en waar? Klik dan op het tabblad Markt data.  LET OP vanwege Corona is momenteel proeven niet mogelijk!!

Er is zoveel mogelijk wat betreft onze catering, van verjaardagshapje tot een buffet. Wil je meer weten over onze catering en de mogelijkheden, klik dan op het tabblad "Over ons".  

 

Leef je uit, kijk eens rond en laat je verassen!

 

pic02 Made with love!  Jacky en Franklin                                                                                           downloadimages