App

 

 

Braam Home Made !

Afhaal mogelijkheden: Ook gerechten, soepen, vlees en dergelijke kunnen op bestelling worden af gehaald. Onder het tabblad eten bestellen en food to go meer informatie  en onze afhaal producten. U kunt per contactformulier, mail of telefoon een bestelling doorgeven. Wij zorgen dan dat wij het hebben klaar staan op de markt naar keuze of bij ons op locatie. 

Bezorgen: Is mogelijk in overleg.

**************************************************************************************************************************

Sambals, sausen,  soepen, worsten, saté en nog veel meer! Onze sambals variëren van mild  tot zeer pittig en er zit er altijd wel een tussen die je lekker vindt. Wij maken minstens 25 soorten sambals en hebben er standaard momenteel 10 op voorraad!  Veelal familie recepten van Indonesische en Surinaamse afkomst. MOMENTEEL ZIJN DE SAMBALS EN SAUSEN NIET LEVERBAAR PAS WEER IN 2014!!

Hoe houdt je de sambal goed: Koel bewaren, altijd schone lepel of mes gebruiken. Giet er neutrale olie als zonnebloem olie op om het luchtdicht af te sluiten. Als je de sambal gaat gebruiken dan giet je de olie er uit (deze olie kan je prima gebruiken om je vlees, tofu of ei in te bakken). Na gebruik het dekseltje met kokend water schoonmaken (een schimmel ontstaat het snelst in de deksel en besmet zo de sambal in de pot) en er weer olie opgieten.  Zo heb je langer plezier van je sambal. 

Waar zijn wij te vinden; Elke zaterdag en zondag op onze diverse locaties in Nederland. Ook hebben wij regelmatig op verschillende locaties een popup restaurant. Kijk hier voor op het tabblad markt data.

Er is veel mogelijk wat betreft onze catering, van verjaardagshapje tot een buffet. Wil je meer weten over onze catering en de mogelijkheden, klik dan op het tabblad "Over ons" of neem contact met ons op.  

 

Leef je uit, kijk eens rond en laat je verassen!

 

pic02 Made with love!  Jacky en Franklin                                                                                           downloadimages